Az ETALON Kft 1991-ben alakult építőipari vállalkozás, amely a kezdetektől építőanyag-kereskedelemmel, építőipari generál-kivitelezéssel, valamint ingatlanberuházással és ingatlanforgalmazással foglalkozik. Jelenleg az építőanyag kereskedelem a fő tevékenységünk. 

Telephelyünk Győrben található, komplex kialakítása lehetővé teszi az eszközeink, berendezéseink tárolását, a kivitelezéshez szükséges építőanyagok előkészítését, tárolását. A telephelyen belüli emelő- és szállítóeszközök biztosítják az átláthatóságot, a gyors és biztonságos anyagkiszolgálást. A kiválasztott termékeket saját és vállalkozói gépkocsi flottánkkal a kért helyszínre szállítjuk díjtalanul, vagy kedvező költségtérítés ellenében, hogy a vásárlás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen.

A cégvezetés célja hogy az ETALON Kft -ről a jó minőségű építőanyagokat forgalmazó, épületeket kivitelező, megbízható és korrekt partnercég arculata alakuljon ki. További cél, hogy mind a céges és magán megrendelők építési igényeit maradéktalan teljesítsük. Telephelyünkön kulturált körülmények között, kialakított parkolóval fogadjuk az építkezni, illetve felújítani szándékozókat. Munkatársaink segítségével mindenki eligazodik a szakipari folyamatok világában. Legfőbb törekvésünk a vevői igények széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással mind magasabb szintű kielégítése, a professzionális szintű szakszerű tanácsadás, tehát a vevői elégedettség.

Ügyelünk arra, hogy a forgalmazott termékek, és az általunk nyújtott szolgáltatások minősége a lehető legmagasabb legyen, hiszen csak a legjobb alapanyagokból lehet maradandót alkotni. Közel harminc éves tapasztalatunk és a szakértelmünk segít abban, hogy közösen megtaláljuk ügyfeleink számára a legjobb megoldást, a céljaikhoz, terveikhez illő legmegfelelőbb anyagokat.

Áraink a mindenkori piaci viszonyokhoz igazodnak. Szerződött partnereinknek még kedvezőbb kondíciókat biztosítunk. A kialakított beszállítói kapcsolataink garantálják, hogy a lehető legkedvezőbb áron és megbízható minőségben kínálhassuk Önnek az általunk forgalmazott termékeket.

Reméljük, Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk!