Kedves Ajánlatkérők!

 

Az Önök kényelmének érdekében megalkottuk új – ajánlatkérő – weboldalunkat / felületünket. Ajánlatkérésük feltétele a weboldalunkon történő regisztráció. A regisztrációhoz szükséges felhasználónév, jelszó, email cím, vezetéknév, keresztnév, lakcím, cég esetén cégnév, székhely, cégjegyzékszám, telefonszám.

Ajánlatkérés a termékek kiválasztásával történik, listára helyezéssel. Amennyiben összekészítette/véglegesítette árajánlatkérését, úgy azt küldés gombbal továbbíthatja kollegánk részére.

A beérkezett ajánlatkéréseket kollégánk 72 órán belül feldolgozza és megküldi – az Önök által megadott email címre – árajánlatunkat.  Ezen árajánlat már tartalmazza a termékkel kapcsolatos összes egyéb költségeket (raklap betét-, raklap használati-, csomagolási-, logisztikai-, fuvar-, daruzási- stb. díjakat) is.

Ajánlati kötöttség létrejötte és ajánlat elfogadása: Az Önök részére megküldött árajánlat, a küldéstől számított 5 napig érvényes. A határidő leteltét követően az ajánlati kötöttség megszűnik. Az ajánlat akkor tekintendő elfogadottnak, ha Önök email útján megerősítik annak elfogadását, majd az általunk kiállított számla ellenében – közlemény rovatban a számla sorszámát szerepeltetve – a termékek vételárat átutalják határidőben. A rendelést kizárólag a számla kiegyenlítését követően tudjuk teljesíteni / leadni. Amennyiben a megadott fizetési határidőig nem érkezik be a teljes összeg a bankszámlánkra, akkor a
megrendelésben (számlában) kiszámlázott árak érvényüket vesztik.

A termékek átadása: az árajánlatban jelzett és az ajánlatkérővel emailben, telefonon vagy telefaxon előre egyeztetett időpontban és helyen adjuk át. Az Ajánlatkérőnek lehetősége van továbbá arra is, hogy megrendelését a Szolgáltató telephelyén – emailben, telefonon vagy telefaxon előre egyeztetett időpontban – személyesen vegye át.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában az átvett termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a szállítólevelet aláírni. Esetleges hiányokat, sérüléseket a Vevő köteles a szállítólevél minden példányán feltűntetni. Ezt követően hiányosságokra, sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk ajánlatkérők figyelmét, hogy weboldalunk kizárólag ajánlatkérésre szolgál, webáruházat nem működtetünk, valamint az oldalon szereplő termékeknél a termékleírások és fotók tájékoztató jellegűek!